Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Toekomst van werk in het landelijk gebied

Interessante webinar over de toekomst van werk in het landelijk gebied op 24-09-2020 van het OECD Berlijn Center en de Ems-Achse.

Het OECD Berlin Centre en de Ems-Achse nodigen u gezamenlijk uit voor een netwerk evenement in de Landwehr Akademie in Wietmarschen-Lohne. Op het programma staan podiumdiscussies en workshops met thema´s als: digitalisering, levenslang leren en het verzekeren van competenties in landelijke regio´s met op de achtergrond de COVID-19 crisis.

Vanwege de huidige situatie kunnen wij maximaal 50 gasten verwelkomen op locatie, maar parallel vindt het gehele evenement ook online plaats.

Het evenement wordt vanzelfsprekend volgens de huidige hygiëne-voorschriften doorgevoerd, wel wordt u gevraagd een neus- en mondkapje mee te nemen (dit is verplicht in Duitsland). Wanneer u online deelneemt, ontvangt u na uw aanmelding een paar dagen voor het evenement een aparte mail met uw aanmeldgegevens.

Het gedetailleerde programma is als PDF te downloaden.

Bij interesse kunt u zich kosteloos aanmelden via het ticketsysteem van de Ems-Achse via https://www.emsachse.de/veranstaltungen/119.