Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Rijnland speelt rol in televisieprogramma Ohne/Zonder Grenzen

Het televisieprogramma Ohne/Zonder Grenzen besteedde in de uitzending van 16 oktober 2019 aandacht aan het Rijnland Instituut. Teamlid Annick Bakker vertelde over haar ervaringen met het wonen en studeren in Duitsland en het werken met Duitsers.

Ohne/Zonder Grenzen informeert de kijkers over de grensregio, het grensoverschrijdende leven, wonen, werken, studeren en de gebeurtenissen in het buurland. Iedere aflevering heeft een eigen thema en aan het einde een portret van iemand die grensoverschrijdend leeft, woont, werkt of studeert. De serie kwam tot stand dankzij een financiële bijdrage van INTERREG. De aflevering stond in het teken van het Oktoberfest en de omgang daarmee aan beide kanten van de grens. Je kunt het portret van teamlid Annick in het filmpje hiernaast terugzien.

Bekijk ook de volledige en andere afleveringen van het programma via https://www.rtvdrenthe.nl/tv/programma/97/Ohne-Grenzen-Zonder-grenzen/gemist