Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Promotiedagen bieden PraktiTrans mooi podium

Op 9 en 10 november gaf het Duits-Nederlandse project een inkijkje in het grensoverschrijdende aanbod op de Promotiedagen, een grote bedrijvenbeurs in Groningen. Veel bezoekers maakten kennis met het Interreg-project Arbeidsmarkt Noord op Plein No(o)rd en ontdekten zo de voor de hand liggende mogelijkheden achter de grens.

Bezoekers van de beurs konden onder meer een nieuw ontwikkeld Escape Game zelf uitproberen. De Escape Game, dat zowel online als in gedrukte vorm beschikbaar is, is speciaal ontwikkeld voor de Duits-Nederlandse grensregio en geeft culturele, historische en taalkundige achtergrondinformatie.

PraktiTrans ondersteunt en stelt mensen in staat om in contact te komen en uit te wisselen met het buurland en om barrières te overwinnen, of dat nu op taalkundig, cultureel of systemisch niveau is. Er wordt nauw samengewerkt met verschillende spelers uit het bedrijfsleven, de politiek en het onderwijs. Leerlingen worden over de grenzen heen samengebracht. PraktiTrans biedt praktische, toepassingsrelevante tips en ondersteuning door middel van een veelzijdig, op maat gemaakt aanbod. De bedrijvenbeurs in Groningen bleek een mooi podium voor PrakiTrans. Zie ook: https://www.arbeidsmarkt-noord...

Praktitrans op beurs groningen