Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

PraktiTrans gaat digitaal

PraktiTrans blijkt zo’n succesvolle formule dat verschillende uitvoeringsprojecten onder de vlag van PraktiTrans een digitale evenknie krijgen.

Het initiatief vanuit Wachstumregion Ems-Achse e.V. en Rijnland Instituut met ondersteuning van Arbeidsmarkt Noord en Eems Dollard Regio (EDR) om scholieren, werkgevers en studenten actief kennis te laten maken met de vele opleidingen en te informeren over de arbeidsmogelijkheden in het buurland, heeft zich de afgelopen drie jaar als buitengewoon succesvol bewezen. Middels de uitwisselingsexcursies met de JobBus, adviesgesprekken en presentaties zijn zo’n tweeduizend studenten, scholieren, werkgevers, ambtenaren en politici bereikt. Komend jaar verschijnen de JobBus en de Cultuurdag ook in digitale vorm voor nog meer interactie met de doelgroepen, zo laat PraktiTrans weten.

Wij werken samen in projecten

Benieuwd?

Lees hier meer over de projecten waarin wordt gewerkt aan de euregionale ontwikkeling in Noord-Nederland en Noordwest-Duitsland.

Lees meer