Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Euregionaal platform belicht speerpunt Rijnland Instituut

Het Rijnland Instituut is een kennisinstituut voor regionale ontwikkeling met partners in Noord Nederland en Noordwest Duitsland. Het instituut richt zich op de bevordering van de ontwikkeling, uitwisseling en toepassing van kennis door en voor het beroepsonderwijs. Door de krachten te bundelen van verschillende instellingen voor beroepsonderwijs, ondersteunt dit netwerk arbeidsrelevant onderwijs in de euregionale kenniswetenschap en draagt op die manier bij aan grensoverschrijdend wonen, werken en studeren.

In een gesprek met AHA24x7.com leggen Professor Dr. Wolfgang Arens-Fischer, faculteitsmanager Cultuur en Techniek van Hogeschool Osnabrück; Katrin Dinkelborg, wetenschappelijk medewerker aan de Hogeschool Osnabrück; Annick Bakker van NHL Stenden Hogeschool en Cigdem Zantingh-Akcelik, lid van de instituutsleiding en programmamanager op het Alfa-college, uit dat het ontwikkelen van een binationaal curriculum en regionaal gebonden te leren en te werken daarbij van groot belang zijn.

„Die Förderung euregionaler Kompetenzen soll Arbeitgebern die Unsicherheit nehmen“ - AHA24x7.com