Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Digitaal platform over de Toekomst van Europa

De burgers van Europa kunnen vanaf 19 april in debat over de gewenste koers voor de komende jaren in de Europese Unie. De lancering van een digitaal platform vormt de aftrap van de Conferentie over de Toekomst van Europa.

Op het meertalig digitaal platform kunnen burgers en actoren uit het maatschappelijk middenveld voorstellen indienen, deelnemen aan online debatten en evenementen die zowel online als offline plaatsvinden. De bijdragen op het platform dienen als basis voor nationale burgerpanels en thematische bijeenkomsten zoals burgerdialogen. De debatten spitsen zich toe op acht onderwerpen: klimaatverandering, gezondheid, werk en economie, EU in de wereld, vrijheid en rechten, digitaal beleid, Europese democratie en een restcategorie andere ideeën. In het voorjaar van 2022 wordt de uitkomst van de Conferentie gedeeld met de belangrijkste Europese instellingen.

Bron: Europa.nu