Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Contactgegevens

Bezoekadres:
Van Schaikweg 94, 7811 KL Emmen

Postadres:
Postbus 2080, 7801 CB Emmen

info@rijnlandinstituut.eu

Zoek je een interessante, leerzame stage?

Het Rijnland Instituut biedt studenten een leerzame stage met veel zelfstandigheid en talrijke mogelijkheden om aan projecten te werken. Van brainstorm van ideeën tot uitvoering en verwezenlijking. Zo hebben studenten van de opleiding Leisure en Eventmanagement het symposium in november georganiseerd en bereiden ze inmiddels een meerdaagse bustrip voor met de deelnemende partners langs hogescholen, participerende bedrijven en projecten. Het is maar een greep uit het geschakeerde stageaanbod. Duits spreken en kunnen lezen is belangrijk om gezamenlijke grensoverschrijdende contacten aan te kunnen gaan. Schrijfvaardigheid is minder noodzakelijk. Ook in interessante afstudeeropdrachten voorziet het Rijnland Instituut op het terrein van het zelfstandig verrichten van onderzoek naar de mogelijkheden en reikwijdte van Euregionale samenwerking in de driehoek onderwijs, overheid en bedrijven.

Contactformulier

Wil je samenwerken met het Rijnland Instituut? Heb je vragen over onze werkzaamheden? Of ben je op zoek naar een baan of stageplaats? Wij komen graag in contact met jou.


Wij werken samen met verschillende partners

en natuurlijk met onze subsidieverstrekkers en andere participanten. Benieuwd?

Hier lees je meer over de partners van het Rijnland Instituut.

Lees meer