Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico
Welkom

Rijnland Instituut leidt op voor Europa

Recent nieuws 19-04

Expertgroep voorzitter Nikolaus Jansen nieuwe "Landesbeauftragter für Weser-Ems"

Rijnland Instituut

Het Rijnland Instituut is een samenwerkingsverband tussen NHL Stenden Hogeschool, Alfa-college, Drenthe College, Hochschule Osnabrück, Hanzehogeschool, Berufsbildende Schulen Lingen en Berufsschulzentrum am Westerberg. Het is een netwerk waarin kennis wordt ontwikkeld, gedeeld en toegepast door en voor het regionale beroepsonderwijs (hbo en mbo) en met partners in de beroepenvelden op het gebied van de Duits-Nederlandse internationalisering.

Project uitgelicht

Samen op weg naar Europees onderwijs

Op verzoek van het Ministerie Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties heeft het Rijnland Instituut gekeken naar de mogelijkheden van de ontwikkeling van binationale curricula met aandacht voor Euregionale competenties.

Lees meer

Evenementen van het Rijnland Instituut

Boost your Blue Leisure Business

Graag nodigen wij u uit voor de inspiratiesessie Boost your Blue Leisure Business van Blue Zone Innovations met als thema: “Zingeving, Spiritualiteit en Bewustwording”, op woensdag 7 juni van 13:45 – 17:30 uur op de locatie van het Rensenpark te Emmen bij LOODS13. Dit keer is de sessie gericht op ondernemers vanuit de vrijetijdseconomie en is het mogelijk een introducé mee te nemen vanuit die onderneming.

Lees meer

Onze partners

Samen op weg naar Europees onderwijs

Op verzoek van het Ministerie Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties heeft het Rijnland Instituut gekeken naar de mogelijkheden van de ontwikkeling van binationale curricula met aandacht voor Euregionale competenties. Benieuwd? Lees hier meer!

Lees meer