Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Noteer de datum: Blue Zone Innovations schiet wortel in Zuid- en Oost-Drenthe

Nieuwsgierig naar een gelukkiger leven en gezonde vrijetijdsbesteding? Op vrijdag 3 september vindt de aftrap plaats voor Blue Zone Innovations in de gemeente Borger-Odoorn.

Tijdens een feestelijk programma geven enkele sprekers een toelichting op de uitgangspunten van de Blue Zone met een Drentse slag. Daarnaast bieden de kennisinstellingen NHL Stenden Hogeschool, Alfa-college en Drenthe College die samenwerken in het Rijnland Instituut een kijkje in de keuken van de toekomstige creatieve werkplaats waar studenten en ondernemers nauw gaan samenwerken.

Blue Zone Innovations haakt aan bij een wereldwijde beweging die zich richt op regio’s waar mensen gezonder leven en gelukkiger oud kunnen worden. In Zuid- en Oost-Drenthe richt Blue Zone Innovations zich vooral op het innoveren van de vrijetijdsbedrijven door middel van co-creatie.

Blue Zone Innovations is mogelijk dankzij een aanzienlijke financiële injectie uit de Regio Deal Zuid- en Oost-Drenthe.

Wanneer: Vrijdag 3 september
Hoe laat: Van 10.00 uur tot 12.00 uur
Waar: Exloo.

Locatie en programma volgen. Haak aan bij de Blue Zone Innovations. Noteer de datum.

Regio Deal Zuid- en Oost-Drenthe

Dit project is één van de projecten die mede door de Regio Deal Zuid- en Oost-Drenthe tot stand komt. Binnen de Regio Deal werken verschillende partijen met elkaar samen aan het verbeteren van de welvaart in de regio. Met hart voor de regio, van elkaar leren, regionaal denken, het verschil maken en vooral doen.

Homepage - Regio Deal Zuid- en Oost-Drenthe (regiodealzuidoostdrenthe.nl)

Wij werken samen in projecten

Benieuwd?

Lees hier meer over de projecten waarin wordt gewerkt aan de euregionale ontwikkeling in Noord-Nederland en Noordwest-Duitsland.

Lees meer